Εγγραφή στο Σύλλογο και Νομική Συμμετοχή

Πήγαινε κάτω

Εγγραφή στο Σύλλογο και Νομική Συμμετοχή

Δημοσίευση από pasyfos Την / Το Τρι 22 Νοε 2016 - 22:29

Τα 4 απλά βήματα για την εγγραφή σας στο σύλλογο και τη νομική συμμετοχή

BHMA 1
Συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων / δικαιολογητικών
Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του ιδιοκτήτη του οικιακού Φ/Β συστήματος.
Τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ με την τιμή της Σύμβασης Συμψηφισμού που υπογράφηκε αρχικά με ΔΕΗ (φωτοτυπία, μπρός-πίσω).
Πρώτος νέος εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τη νέα (πλήρως κουρεμένη, όχι ενδιάμεση) τιμή βάσει του Ν. 4254/2014. Προς βοήθειά σας, στο site μας (http://www.oikopv.gr/wp-content/uploads/2014/03/pinakas-kourematos2.jpg) υπάρχει ο πίνακας με τις ισχύουσες τιμές, βάσει τριμήνου σύνδεσης, του Νόμου 4254/2014. Θα πρέπει να ελέγξετε ότι αυτές οι τιμές είναι στον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ που θα στείλετε (στείλτε τον φωτοτυπία μπρός-πίσω).
Δελτίο ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οικιακού Φ/Β συστήματος (μπρός – πίσω).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας. (χρήσιμο μόνο για όσους ανήκουν σε ευπαθή ομάδα και γενικά έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα. Από τους υπολοίπους δεν είναι απαραίτητο να σταλεί).
Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (Π.Χ. ΕΚΧΩΡΗΣΗ, ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΛΠ).
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ για οικονομικά ή άλλα προσωπικά στοιχεία για τη θεμελίωση βλάβης (Π.Χ. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΚΛΠ.).

ΒΗΜΑ 2
Συμπλήρωση Φόρμας Νομικής Συμμετοχής

Στο site του συλλόγου μπαίνετε στο Tab, Φόρμα Νομικής Συμμετοχής και με βάση τα δικαιολογητικά που έχετε συγκεντρώσει στο Βήμα 1, συμπληρώνετε τη Φόρμα Νομικής Συμμετοχής (http://www.oikopv.gr/forma-nomikhs-symmetoxhs/).
Υπάρχει η δυνατότητα αν θέλετε, να στείλετε χειρόγραφα συμπληρωμένη τη Φόρμα Νομικής Συμμετοχής στο γραφείο του Συλλόγου στην Πάτρα (http://www.oikopv.gr/forma_nomikis-symmetoxhs_pasyfos.pdf).
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συμπληρώσετε στο site τη Φόρμα Νομικής Συμμετοχής, γράψτε σε μια ΑΙΤΗΣΗ το ακόλουθο κείμενο: «ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΥΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν. 4254/2014» .
Την ΑΙΤΗΣΗ θα την υπογράψετε και θα τη βάλετε στο φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά για να αποσταλεί στο γραφείο του Συλλόγου στην Πάτρα. Θα συμπληρώσει ο Σύλλογος τα στοιχεία σας, με βάση τα δικαιολογητικά που θα αποστείλετε.

BHMA 3
Κατάθεση χρημάτων σε Λογαρισμό του ΠΑΣΥΦΩΣ

Κατάθεση 35 ευρώ σε Λογαριασμό ΠΑΣΥΦΩΣ για: εξώδικο, (ασφαλιστικά αν κριθεί σκόπιμο), αγωγή και άλλες νομικές και πολιτικές ενέργειες και για τη λειτουργία του συλλόγου.
Τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού είναι :

ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός_λογαριασμού:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΠΑΣΥΦΩΣ
Ονοματεπωνυμο και πατρωνυμο ιδιοκτητη Φ/Β
ΑΦΜ ιδιοκτητη Φ/Β και όχι καταθετη

Έγκριση καταστατικού ΠΑΣΥΦΩΣ με την υπ’ αριθμ. 352/2014 απόφαση (Τμ. Εκούσιας Δικαιοδοσίας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


Αιτιολογία κατάθεσης: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του Φ/Β σύμφωνα με τη Σύμβαση Συμψηφισμού που υπογράφηκε με ΔΕΗ (Στην Αιτιολογία Κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρονται αυτά τα στοιχεία έτσι ώστε ο Σύλλογος να μπορεί να αντιστοιχίσει την πληρωμή με τα στοιχεία του Μέλους)

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιο φυσικό πρόσωπο έχει στο ονομά του δύο ή παραπάνω φ/β στέγης θα πρέπει η παραπάνω φόρμα να συμπληρωθεί δύο ή παραπάνω φορές με τα ιδιαίτερα στοιχεία της κάθε εγκατάστασης και θα πρέπει να γίνονται αντίστοιχα διπλές ή παραπάνω πληρωμές των δικαστικών εξόδων, καθώς η αποζημίωση και ο χειρισμός του κάθε φ/β στέγης είναι διαφορετικός. Ωστόσο η εγγραφή στο σύλλογο είναι μία, αφού αφορά ένα φυσικό πρόσωπο και ανέρχεται στα 10 ευρώ – συνεπώς για το πρώτο φ/β θα πληρώσει 35 ευρώ και για τα επόμενα από 25 ευρώ. Δηλ αν στο ίδιο όνομα υπάρχουν δύο φ/β θα πληρώσει συνολικά 60 ευρώ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΕΦΕΤΕΙΟ, ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ).

Βγάζετε μία φωτοτυπία το Καταθετηρίο και το στέλνετε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Το πρωτότυπο το φυλάτε εσείς ως απόδειξη της κατάθεσης σας στον ΠΑΣΥΦΩΣ.

ΒΗΜΑ 4
Αποστολή Φακέλου με όλα τα δικαιολογητικά στο γραφείο του Συλλόγου

Θα βάλετε σε φάκελο τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Aπλή φωτοτυπία όλων των δικαιολογητικών του Βήματος 1
Απλή φωτοτυπία του καταθετηρίου των 35 ευρώ στο λογαριασμό του Συλλόγου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Χωρίς την Κατάθεση των 35 ευρώ/καταθετήριο, δεν μπορείτε να περιληφθείτε στις Νομικές Ενέργειες.
Αν έχετε συμπληρώσει χειρόγραφα τη Φόρμα Νομικής Συμμετοχής, τη βάζετε στο φάκελο ή διαφορετικά την αίτηση «Συμπληρώστε εσείς τη Φόρμα Νομικής Συμμετοχής», αν δεν έχετε συμπληρώσει ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα τη φόρμα Νομικής Συμμετοχής.
Ο φάκελος θα σταλεί συστημένος (προτείνεται με ΕΛΤΑ λόγω μικρότερου κόστους), στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΠΑΣΥΦΩΣ
(υπόψη κ. Γιώτας Νάκου)
Αρόης 66
Πάτρα, TK 26331

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους μας

===============================================================

avatar
pasyfos
Admin

Join date : 22/11/2016

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://pasyfos.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης